GRØN GÅRD

PROJEKTET GRØN GÅRD ER SAT I BERO.
I STEDET ARBEJDER VI NU PÅ SELV AT FORNY GÅRDEN.
PROJEKTGRUPPEN ORIENTERER LØBENDE.

* * * * * * * *
09. oktober 2018: GODT NYT MED FORBEHOLD
I august modtog bestyrelsen den glædelige nyhed fra kommunen, at projekt GRØN GÅRD i Haabet senest går i gang i 2020. Den melding har vi vi nu valgt at dele med jer, fordi det alt andet lige er positivt, at kommunen har Haabet i kikkerten, og vi nu har et årstal. Desværre, så råber vi ikke helt så højt hurra, som vi gerne ville, for i september var der budgetforhandlinger på Rådhuset, og halvdelen af budgettet til anlæg af grønne gårde forsvandt i den proces 🙁 I denne artikel fra Politiken, kan I læse mere om, hvad det nye budgetforlig kan få af konsekvenser for grønne gårde og foreninger som vores. Alt imens venter vi med tålmodighed og lidt fornyet håb. https://politikenbyrum.dk/Debat/art6715726/Københavns-halvering-af-tilskud-til-gårdhaver-bremser-fællesskab-skybrudssikring-og-grøn-nærhed

5. marts 2018: Københavns kommune meddeler, at Haabet ikke er med på listen over projekter, der går i gang i 2018.
Men måske i 2019 …

25. november 2017: Københavns kommune bekræfter efter fornyet henvendelse fra bestyrelsen, at AB Haabet fortsat er på ventelisten.

2. november 2015: Vi har modtaget officielt svar fra Københavns kommune efter afstemningen om grøn gård.  Kommunen bekræfter, at AB Haabet er optaget på ventelisten til grønne gårde.

20. juni: Resultatet af afstemningen:
Stemmerne blev talt op. Overvældende stort flertal for tilbuddet om en grøn gård. JA-stemmer: 104, NEJ: 0, Blanke stemmer: 5. Tusind tak for den store interesse og opbakning!

I første omgang skal resultatet sendes til kommune. I vil høre nærmere om næste skridt.

31. maj: AFSTEMNING OM GRØN GÅRD

22. maj: Den ansøgning, som gårdudvalget har indsendt til Københavns Kommune sekretariat for “grønne gårde”, er blevet godkendt!
Det betyder, at vi med økonomisk hjælp fra kommunen får en helt ny grøn gård.

Følg projektet her.

Læs mere her…http://kk.sites.itera.dk/apps/kk_pub2/pdf/934_GIg5SDaFyA.pdf