NYHEDER

 • 11. december: NYHEDSBREV december.

 • 06. november: Jule-forbedring fra uventet kant
  Bestyrelsen har de sidste måneder analyseret renter og kurser flere gange om ugen. Vi har netop omlagt det ”lille” lån på 103 millioner til en rente, der er 0,37 pct. lavere og forlænget rentebeskyttelsen.
  Foreningen sparer derved omkring 380.000 kroner om året de næste mange år. I alt har årets omlægninger givet langvarige besparelser på over en halv million kroner om året. Det passer helt perfekt til målet om, at foreningen skal have råd til at afvikle mindst halvdelen af foreningens SWAPs i 2026.
  Rentefaldet skyldes en cocktail af blandt andet Trump, handelskrig, Brexit, international uro og faldende aktiekurser. Væmmelig cocktail, men én god ting kom der i hvert fald ud af det.
  God december til jer alle!

 • 24. november: Fejlen på tv-signalet er rettet.
  Gennemgangen og tuningen af tv-systemet meldt færdig (fredag den 23.11).
  Dermed skulle fejlen med de pixelerede billeder være løst.

 • 4. november: Låneomlægning.
  Der er gode nyheder. I sidste uge omlagde foreningen det sidste banklån på knap 10 millioner til realkredit. Det giver en fin lille besparelse de næste mange år, og omkostningerne til omlægningen betales af 1 års besparelse.

 • 4. november: TULIPANLØG.
  Der står tulipanløg og små skovle i opgangen Ved Linden 7. De kan godt lide at stå under/nær træer og buske. Kommunen vil gerne vide cirka, hvor vi har sat dem (adresse). Når I har sat, så skriv i på Facebook/AB Haabet hvo. Der er sat løg omkring lindetræet og en af buskene ved lindetræet samt foran Svinget 2. Det bliver så fint, når de springer ud til foråret.

 • Arbejdsweekenderne i 2019
  er fastsat til 27-28. april og 4-5. maj.
  Nærmere orientering følger.


  * * * * * * * * * * * * * * * * 0 0 0 0 0 0 0 * * * * * * * * * * * *

TIDLIGERE NYHEDER (Fra januar 2017 og frem …)

NYHEDSARKIV (artikler fra 2016 og bagud)

Hvad sker der politisk i lokalområdet?
Link til lokaludvalgene i vores område:
Amager Vest Lokaludvalg og Amager Øst Lokaludvalg.