NYHEDER / ARKIV

SENESTE NYT ARKIV (januar 2017 … ) 

 • 23. november: AFSLUTTET
  NY AMAGERBROGADE (omlægning af vej og trafik mv)
  Som de fleste nok har bemærket, er Amagerbrogade under ombygning, hvilket skaber en del logistisk tumult. Man kan følge projektet og stille spørgsmål om det direkte til kommunen på Facebook-gruppen: https://www.facebook.com/nyamagerbrogade.

 • 2. november: Porten fik defekt i aftes. Den ene sidedør røg af hængslet.
  Der blev hurtigt sørget for at sikre den defekte dør, så porten kan passeres uden fare.
  I dag er leverandøren kontaktet, og det ser ud til at porten kan blive bragt i orden i starten af den kommende uge.
  Vær ekstra opmærksom på, at dørene til køkkentrapperne er lukket.

 • 1. november: Tilbagebetaling af depositum.
  I en periode blev der opkrævet depositum ved køb af andelslejligheder. Dette depositum tilbagebetales nu, og tilbagebetaling sker i forbindelse med boligafgiften 1. december.
  Nogle andelshavere har modtaget en besked fra DEAS, som beder om bankoplysninger til brug for tilbagebetaling af depositum.
  Forklaringen er, at hvis beløbet er under 30.000 kr, udbetales beløbet via boligopkrævningen. Større beløb udbetales til andelshaverens bank.
  For de fleste sker tilbagebetalingen ved modregning i boligopkrævningen.
  Eventuelle spørgsmål kan rettes til DEAS / Nadja Walker
  mail: naw@deas.dk, tlf: 3946 6539

 • 29. oktober: TV-problemer.
  Der er p.t. fejl på tv-signalet på vores bredbåndsnet.
  Det giver hakkende billeder og periodisk totalt udfald.
  Novomatrix har en tekniker på sagen.

 • 17. oktober: AKUT LUKNING FOR DET VARME VAND
  I dag onsdag 17.10 på et tidspunkt mellem kl. 10 og 12 lukkes der kortvarigt (ca ½ time) for det varme vand i dele af ejendommen. Der er en defekt ventil i varmecentralen, som skal udskiftes.

 • 09. oktober: GRØN GÅRD – GODT NYT MED FORBEHOLD

  I august modtog bestyrelsen den glædelige nyhed fra kommunen, at projekt GRØN GÅRD i Haabet senest går i gang i 2020. Den melding har vi vi nu valgt at dele med jer, fordi det alt andet lige er positivt, at kommunen har Haabet i kikkerten, og vi nu har et årstal. Desværre, så råber vi ikke helt så højt hurra, som vi gerne ville, for i september var der budgetforhandlinger på Rådhuset, og halvdelen af budgettet til anlæg af grønne gårde forsvandt i den proces 🙁 I denne artikel fra Politiken, kan I læse mere om, hvad det nye budgetforlig kan få af konsekvenser for grønne gårde og foreninger som vores. Alt imens venter vi med tålmodighed og lidt fornyet håb. https://politikenbyrum.dk/Debat/art6715726/Københavns-halvering-af-tilskud-til-gårdhaver-bremser-fællesskab-skybrudssikring-og-grøn-nærhed

  Søren, Gårdudvalget og Christina, Bestyrelsen
 • 15. september: Så er der tændt for centralvarmen.
  Husk at det er en god ide at åbne for alle radiatorerne og lade dem være åbne i ca ½ time. Det hjælper med at få systemet rigtigt i gang og fjerne luftlommer i rørene.

 • 12. september: Kl. 10.25 var der en kortvarig afbrydelse af internettet i forbindelse med den afsluttende fase af opgraderingen af det bagvedliggende datacenter.
  Afbrydelsen varede til ca 10.45.
  Vores internet bør nu køre stabilt og hurtigt igen.

 • 3. september: Der er p.t. mærkbare udsving på internethastigheden. Det skyldes en igangværende opgradering i det bagvedliggende datacenter. Det skulle være afsluttet i løbet af denne uge.

 • 23. august: Ny gårdbelysning
  I løbet af sommeren er opsat nye lamper i gården.  Enkelte er tilsluttet midlertidigt. Den komplette og endelige tilslutning kræver ny og tidssvarende kabelføring, som forventes udført i løbet af september måned.
  Arbejdet skal udføres fra lift og indebærer bl.a., at al cykelparkering langs husmuren midlertidigt suspenderes. Afspærringer vil forekomme.
  Der vil løbende blive orienteret om arbejdet, herunder om de midlertidige ændringer vedr. cykelparkering.

 • 10. august:  HUSK AT LUKKE VINDUERNE PÅ TRAPPERNE
  Nu er det almindelige danske vejr tilbage med blæst og pludselig (kraftig) regn.
  Hjælp med at holde vinduerne på hoved- og køkkentrapperne lukket, så vi undgår vand inden døre.
  Det holder også duerne ude 😊

 • 14. juli: PAS PÅ UBUDNE GÆSTER.    Vi har haft indbrud i nat, og tyvene har desværre stjålet alt af værdi, som de kunne bære. Jeg vil opfordre alle til at være ekstra opmærksomme fremadrettet, bede beboerne sikre deres lejligheder og bede naboerne holder øje hvis man er på ferie. Der er desværre nogle skånselsløse mennesker som har fået øje på vores lille oase, og erfaringen siger mig desværre, at den slags har det med at komme igen. Potentielle “mål” bliver som regel tjekket ud før der slås til, så en opfordring kunne være, lige at kigge en ekstra gang på nummerplader og signalement, hvis man ser nogen eller noget mistænksomt. Ingen paranoia naturligvis. / Mads Grimstad Ved Linden 13, st.tv.

 • 10. juli: Status for tv-signalet: Så er der tv-signal igen. Vi håber, at dette er afslutningen på problemet med den defekte tv-boks.

 • 9. juli: Status for tv-signalet: Novomatrix får den nye tv-boks leveret i løbet af mandagen. Når den er klargjort, skal den sættes op og testes. Hvis alt går efter planen, er der tv på onsdag. Beklageligt at det har varet så længe – men det var sort uheld, at tv-boksen gik ned i forbindelse med strømafbrydelsen og at reserveboksen ikke ville fungere.

 • 6. juli:  tv-signalet er afbrudt. Novomatrix har givet en status: Efter dagens arbejde med at få reserve-tv-boksen op at køre er resultatet desværre, at den ikke vil fungere. Der er er bestilt en ny boks, men det betyder at reparationen først vil ske på mandag. Følg sagen på Novomatrix’ driftstatus på http://novomatrix.dk/support/

 • 6. juni: OPFORDRING TIL AT HOLDE ORDEN PÅ AFFALDSOMRÅDET

 • 15. maj: Så er de årlige ventelistebreve omdelt. De kommer lidt senere i år, fordi personerne på listen først skulle have mulighed for at høre om den nye andelskrone. Husk at betale gebyret senest den 15. Juni – ellers bliver personen på den eksterne liste slettet uden yderligere varsel. Som noget nyt er der i år også mulighed for at betale via MobilePay.
  Alle spørgsmål eller kommentarer sendes til gertrud@haabet.net

 • 10. maj: Opgraderingen af internettet er afsluttet. Der leveres nu principielt 300 Mbit til netstikket i lejligheden.
  Der vil være nogle udsving i hastigheden i en periode indtil omlægningen af fibernettet i vores område er færdig (forventes afsluttet inden for to uger).
  Bemærk, at den højeste nethastighed opnås ved direkte kabelforbindelse til netstikket.
  Læs også på Novomatrix’ supporthjemmeside med vejledninger.
  De fleste vil umiddelbart opleve en hurtigere hastighed. Prøv evt. en hastighedstest på vores hjemmeside.
  Det er praktisk at tilmelde sig Novomatrix’ driftsstatus på Twitter: @Novomatrix
  Hvis man benytter en router til trådløs forbindelse, kan udstyret ikke altid udnytte den maksimale hastighed. Hvis man skal have fuld hastighed i hele lejligheden, skal det trådløse udstyr skal være af høj kvalitet.
  Novomatrix nævner også, at det for enkelte brugere kan forekomme at hastigheden ikke stiger – eller at netforbindelsen helt afbrydes. Fx kan ældre typer udstyr give det nævnte problem.
  I disse tilfælde skal man rette henvendelse til Novomatrix support på 70 22 22 00.

 • 9. maj: Næste års ordinære generalforsamling er fastlagt til
  TORSDAG den 25. APRIL 2019 – i Den norske Kirke

 • 5. maj: Opgradering af internettet til 300 Mbit
  I den kommende uge (7-11. maj) gennemføres udskiftningen af vores switche, således at der kan komme endnu mere fart på internettet. Skiftet fra 100 Mbit til 300 Mbit foregår etapevis, idet der skal udskiftes 8 switche. Der kan i forbindelse med udskiftningen forekomme kortvarige udfald af netforbindelsen.

 • 25. april: Legeredskaberne er blevet gennemgået i forbindelse med arbejdsweekenden og nogle af gyngerne er taget ned for at blive efterset og repareret. De kommer snarest op igen – tidsfristen afhænger af leverandøren …
  Der bliver i den forbindelse også gennemført den krævede myndighedsinspektion af redskaberne.

 • 27. marts: Vaskekælderen lukket 14 og 15. april

 • 22. marts: Lukning for det varme vand 27. marts.

 • 12. marts: Møder for andelshaverne 3. april og 11. april.
  Læs mere her: ØKONOMI OG VEDTÆGTER

 • Arbejdsweekender 2018. Læs om arbejdsweekenderne.

 • 26. februar: Indkaldelse og tilmeldingsskema til arbejdsweekender 2018
  HUSK tilmeldingsfrist 20. marts.

 • 26. januar: Amagerbrogade 6 bliver til en wellnes-butik, som forventer at åbne i løbet af foråret.
  Det er et lille wellness-center, hvor der vil være tilbud som fx Hot stone massage og zoneterapi. Der vil være en tilhørende butik med spa-og livstilsprodukter og et loungehjørne, hvor man kan få sig en kaffe eller te eller bare et glas vand og en rawfoodkage, hvis man skulle være lidt lækkersulten.
  Alle er meget velkomne til at være nysgerrige og  komme og hilse på. Her er altid plads til en snak og en kop kaffe.

 • 2 0 1 7

 • 28. december: Så er vi klar med datoerne for arbejdsweekender i 2018:
  lørdag-søndag 14.-15. april samt lørdag-søndag  21.-22. april.
  Ved behov vil en evt. ekstra arbejdsweekend blive arrangeret i efteråret. Eksempelvis d. 8.-9. september.
  Se mere om arbejdsweekender her.

 • 13. januar: En strømafbrydelse i lokalområdet slukker for gadelyset og afbryder vores internetforbindelse. Start kl. 18.55. Varighed ca. 1½ time.

 • 21. december: Når juletræet skal smides ud

 • 18. december: Referat fra XGF.

 • 6. december: Ekstraordinær generalforsamling. Bestyrelsens forslag om låneomlægning blev enstemmigt vedtaget.

 • 28. november: Nyhedsbrev

 • 8. november: EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 6. DECEMBER

 • 2. november: PAS PÅ DE NYE OPGANGE

 • 1. november: Ny inspektør

 • 1. november: Ny Amagerbrogade
  Som de fleste nok har bemærket, er Amagerbrogade under ombygning, hvilket skaber en del logistisk tumult. Man kan følge projektet og stille spørgsmål om det direkte til kommunen på Facebook-gruppen: https://www.facebook.com/nyamagerbrogade/
  Den nye Amagerbrogade skal nok blive super flot, når den står færdig i 2018, men lige nu og her lider vores forretninger under byggerodet.
  Derfor opfordrer bestyrelsen til, at man handler lokalt, så vi alle hjælper med at bakke op om det lokale erhvervsliv.
  Fra bestyrelsen side har vi, grundet frygt for tomme erhvervslokaler (som kan koste foreningen dyrt), valgt at støtte vores forretningerne i AB Haabet ved at give dem en måneds gratis husleje i 2017 og en måned i 2018, hvis situationen ikke bliver bedre og foreningens økonomi i øvrigt tillader det.

 • 20. oktober: Info uge 42 om projekt ny Amagerbrogade. SE HER

 • 21. sept: Om korttidsudlejning og fremleje efter foreningens vedtægter. SE HER
  Tro og love erklæring til brug ved korttidsudlejning

 • 8. sept: OM VARMEN:
  VVS’eren koncentrerer sig i dag om at få luftet ud i systemet, så der kommer varme på alle hovedrørene.
  Hvis man kan mærke, at der er varme på de lodrette rør, er det vigtigt at åbne for radiatorerne, så vandet kan løbe igennem.
  Eventuelle problemer med manglende varme skal meldes direkte til viceværten (vice@haabet.net).

 • INDBYDELSE TIL FERNISERING 30. oktober

 • 7. sept: SÅ ER DER TÆNDT FOR CENTRALVARMEN
  Det er en god ide at lukke helt op for radiatorerne og lade dem være åbne 15-20 minutter, så luftlommer forsvinder og vandet løber bedre gennem anlægget.
  BEMÆRK: Centralvarmen er ganske vist sat til, men der er nogle steder, hvor varmen ikke er nået frem. Kolde rør …
  Viceværten er orienteret, og VVS’eren ser på det i morgen.

 • 6. sept: SIDSTE NYT OM ARBEJDSWEEKENDEN. SE HER

 • 26. august: Vaskekælderen lukket 9-10. september. SE OPSLAG

 • 24. august: Bio-affald
  Københavns kommune har indført en ordning med sortering af bio-affald. Der er (23. august) opstillet to særlige bio-containere ved affaldsområdet og der er omdelt beholdere til alle husstande. Så nu kan ordningen gå i gang …

 • 7. juli: IGANGVÆRENDE BYGGESAGER JULI 17
  EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 8. JUNI: Referat XGF

 • 30. maj: Den 31. maj lukkes der for det varme vand Amagerbrogade 16.
  BEMÆRK: VVS’eren skal have adgang til lejligheden. SE OPSLAG

 • 20. maj: Ekstraordinær generalforsamling torsdag den 8. juni. INDKALDELSE

 • 18. maj: Referat fra den ordinære generalforsamling. SE HER

 • 17. maj: VVS-tilbud om termostatventiler, hulboring mv. SE OPSLAG

28. april: Generalforsamling 26. april 

28. april: Generalforsamling 26. april (referat følger snarest)

06. april: DET NYE LÅSESYSTEM. Information om udlevering af brikker

29. marts: NYT LÅSESYSTEM
Læs information her.

28. marts: Er din bamse blevet taget til fange i buret i gården?
Læs mere her

03. april: NY STRØMAFBRYDELSE
NB: Det kan påvirke internetforbindelsen i hele ejendommen.
Arbejdet med flytning af elinstallationer d.d. i Amagerbrogade 16 og Svinget 2 har vist sig vanskeligere end forudset. Derfor er det nødvendigt med endnu en afbrydelse i elforsyningen, og det vil ske ONSDAG d. 5.april i tidsrummet kl. 8-9.

03. april: INTERNETAFBRYDELSE MANDAG den 3. april
I forbindelse med den sidste omlægning af målerskabe (i Amagerbrogade 16 og Svinget 2) er det desværre nødvendigt at afbryde strømmen også til internettet.
Det vil være i tidsrummet mellem kl. 09 og 11 – og elektrikerne har lovet at skynde sig.

01. april: Værkstedet åbner. Det sker søndag den 2. april klokken 16.
– Kom og se det hele.
– Få en øl, vand og en snak og cykler, værktøj, slibning, barnevognshjul osv.
– Se hvordan arbejdsstandene virker!
- Se hvordan du bruger den super-duper-fede-slibemaskine. Hvis du sætter dig lidt ind i, hvordan den virker, kan du efterfølgende slibe knive og stemmejern virkelig skarpe. Medbring evt. et gammelt sløvt stemmejern eller en kniv uden takker på bladet 
- Prøv den spændende indmeldingsblanket!
Vi ses.
Thomas og Bjørn!

27. marts: Der er lukket for det varme vand på Amagerbrogade-siden.
Årsagen er et sprængt vandrør. Reparation er i gang.

22. marts:  Kaffe, kage og jura
Som tidligere annonceret inviterer bestyrelsen til formøde d. 30. marts som optakt til Generalforsamlingen d. 26. april. Det er i beboerrummet kl. 19.00 – 20.00
Mødet handler om vedtægtsændringer.
Fra sidste års generalforsamling og efterfølgende gode indspark fra vores ad hoc kommunikationsgruppe, så ved bestyrelsen, at flere andelshavere har efterspurgt viden om og hjælp til b.la. at lave kvalificerede vedtægtsforslag, etc. på generalforsamlingen.
Det her er altså din mulighed for at få en hånd med, hvis du ønsker at afsætte ressourcer til at få ændret i Haabets vedtægter.

Program
– Velkomst og baggrund for mødet v/ Christina
– Vedtægter vs. Husorden – hvad er hvad? v/ Bjørn og Vagn
– Tidsramme og proces for ændring af vedtægter v/ Bjørn
– Debat – tag dit vedtægtsforslag op i plenum v/ alle
– Videre proces og tak for i aften v/ Christina

23. marts: Internetforbindelsen skulle nu være tilbage i ejendommen.
Der kan komme enkelte – kortvarige – afbrydelser af internettet.
Elektrikerne arbejder videre i AM10, så der kan fortsat være lokale strømafbrydelser i dag.

STRØMAFBRYDELSE (Amagerbrogade 10 – fortsat)
Fredag forventes en afbrydelse på ca 1½ time – formentlig om formiddagen.
Og det kan også betyde en afbrydelse af internetforbindelsen.

22. marts: STRØMAFBRYDELSER / INTERNET
Så er strømafbrydelserne slut for i dag og der bør være internet igen.
Hvis der ikke er internetforbindelse, skal man ringe til Novomatrix på 70222200. Det er bedst at ringe, mens man sidder ved den fejlramte computer. Det gør det nemmere at fejlsøge.

21. marts: INTERNETAFBRYDELSE og STRØMAFBRYDELSE
Så er internettet oppe igen efter afbrydelsen i dag (21.3).
Det var en fejl i en af switchene på loftet. Den er nu udbedret, og alt skulle virke normalt.
Onsdag bliver der ca 1½ times afbrydelse af internettet om formiddagen.
Torsdag bliver der en større afbrydelse på ca 4 timer (formiddag) pga flytningen af målerkassen i Amagerbrogade 10.
Fredag forventes en afbrydelse på ca 1½ time om formiddagen.
Og så tror vi, at det er overstået 🙂

15. marts: HUSK housewarming i værkstedet!
Vores værksted til finmekanik, cykler, knivslibning osv. er snart klar til brug. Der mangler stadig nogle småting, men det er ikke værre, end at vi tør invitere til housewarming søndag den 2. april klokken 16. Der serveres et glas øl/vand og snak om værktøj, cykler, knive, hjulopretter, punkteringer, egerstrammere, barnevognshjul og hvad der ellers måtte interessere.
For ikke at spamme foreningens facebookside med info om tidens bedste smøringsprodukter, er der oprettet en særlig gruppe til værkstedet, Håbets værksted. Værkstedet er et hjælpsomt sted, hvor vi hjælper hinanden til at blive bedre. Kik forbi hvis du gerne vil være med eller bare er nysgerrig. Der følger mere info både om housewarmingen og om hvordan man melder sig ind i værkstedet.

15. marts: STRØMAFBRYDELSER
AMAGERBROGADE 6 og 8: TIRSDAG d. 21.  (evt. også ONSDAG d. 22.)
(kan kortvarigt berøre tilstødende opgange)
AMAGERBROGADE 10: TORSDAG d. 23. (evt. også FREDAG d. 24.)
(kan kortvarigt berøre tilstødende opgange)
BEMÆRK:
Internetforbindelsen i hele ejendommen kan blive berørt.

10. marts: Yousee-signalet forsvandt fra 9.3 formiddag til 10.3 formiddag.
Så er der tv-signal fra Yousee igen 🙂
Forklaringen viste sig at være, at et sikkerhedsrelæ slog fra og tog strømmen til hele Yousee-anlægget i ejendommen. Der er ikke el-arbejder i gang i den del af ejendommen, hvor relæet sidder, så det er enten et tilfældigt uheld eller en pilfinger.
Der er nu monteret et relæ af en ny, aflåselig model, der íkke uden videre kan slås fra.

08. marts: Formøde til generalforsamlingen d. 30. marts kl. 19.00 i beboerrummet
Den 26. april er der generalforsamling i AB Haabet. Det kommer der mere information om.
Fra sidste års generalforsamling og efterfølgende gode indspark fra vores ad hoc kommunikationsgruppe, så ved bestyrelsen dog allerede, at flere andelshavere har efterspurgt viden om og hjælp til bl.a. at lave kvalificerede vedtægtsforslag etc. til generalforsamlingen.
Det er (desværre) også lidt svært og lidt teknisk. Derfor har bestyrelsen afsat ressourcer til en aften, hvor man kan lufte sine gode ideer og efterfølgende få hjælp til at formulere dem samt kvalificere dem hos AB Haabets advokat.
Så kom glad d. 30. marts, hvis du har noget du brænder for at få behandlet på generalforsamlingen d. 26. april 🙂

28. februar: Opgangstiderne kommer hurtigere end ventet!
Der er lige indgået aftale om, at hele opgangsprojektet færdiggøres i 2017. Formentlig bliver det færdigt allerede i løbet af sommeren.
Nysgerrige kan læse mere her:
Opgangsprojektet skulle egentlig køre i 2 trin. Første halvdel i 2017, og resten i 2018. Opdelingen skyldtes først og fremmest, at det gav en bedre pris. Projektet er forud for planen, og vi har fået tilbud om at gøre det hele færdigt allerede i år. Det bliver med de samme håndværkere og til samme pris. De sidste uger har byggegruppen og bestyrelsen sammen med entreprenør, rådgiver, administrator og bank arbejdet intenst på at realisere den løsning. Økonomien faldt på plads her til formiddag. Stor tak til byggegruppen for en kæmpe indsats indtil nu. Og tak for at ville trække et stort læs i tiden frem til færdiggørelsen. Der omdeles et foreløbigt informationsmateriale nu. De detaljerede tidsplaner kommer senere. Som I alle ved kommer det til at støve, støje og svine mens der renoveres. Men hold da op et løft Haabet får, når det er færdigt. Følg løbende med her på foreningens hjemmeside.

27. februar: DØRTELEFONER
Til beboerne Ved Amagerport 3. Se meddelelse her

22. februar: STRØMAFBRYDELSE MANDAG den 6. marts.
Opslag sat i opgangene mv. Se opslaget HER

18. februar: Så er der housewarming i værkstedet!
Vores værksted til finmekanik, cykler, knivslibning osv. er snart klar til brug. Der mangler stadig nogle småting, men det er ikke værre, end at vi tør invitere til housewarming søndag den 2. april klokken 16. Der serveres et glas øl/vand og snak om værktøj, cykler, knive, hjulopretter, punkteringer, egerstrammere, barnevognshjul og hvad der ellers måtte interessere.
For ikke at spamme foreningens facebookside med info om tidens bedste smøringsprodukter, er der oprettet en særlig gruppe til værkstedet, Håbets værksted. Værkstedet er et hjælpsomt sted, hvor vi hjælper hinanden til at blive bedre. Kik forbi hvis du gerne vil være med eller bare er nysgerrig. Der følger mere info både om housewarmingen og om hvordan man melder sig ind i værkstedet.

09. februar: DET NYE LÅSESYSTEM
Status på det nye låsesystem er, at systemet er ved at blive kodet og klargjort hos leverandøren.
Der er ikke p.t. lagt en endelig plan for installation af de nye låse og udlevering af brikker.

29. januar: HUSK AT LUKKE GADEDØREN
I forbindelse med opgangsrenoveringen er dørpumpen afmonteret, så døren lukker ikke automatisk.
En åben gadedør er desværre også en indbydelse til uønskede gæster. Husk derfor at holde gadedøren lukket og låst – især om aftenen og i weekenden, hvor der ikke er håndværkere.

29. januar: Info om ARBEJDSWEEKENDER 2017.
Der vil ikke blive holdt arbejdsdage på denne side af sommeren 2017. Bestyrelsen vil sige mere herom ved Generalforsamlingen, men hvis nogen allerede nu brænder for at planlægge og styre arbejdsweekender i Haabet, hører vi meget gerne fra dig.

27. januar:  STRØMAFBRYDELSER (forvarsel)
Den fortsatte opgangsrenovering kræver, at el-hovedtavlen placeret i Ved Amagerport 3 skal flyttes til kælderniveau. Denne el-tavle forsyner store dele af ejendommen og i disse områder skal man være opmærksom/forberedt på en langvarig strømafbrydelse.
BEMÆRK, at internetforbindelsen bliver berørt.
Nærmere og mere præcis information følger, når vi har drøftet detaljer med vores el-installatør samt Radius (tidligere DONG).

02. januar: Orientering om nyt låsesystem.